ANWB Campsite

Camping ANWB in de Savoie.

Sinds 2013 inspecteert de ANWB duizenden campings in Frankrijk en Europa met de hulp van de ADAC-associatie. De twee verenigingen bezoeken met regelmatige tussenpozen dezelfde bezoeken aan de bedrijven van de campings die willen worden aangesloten.

Na deze controle krijgen de campings een waardering van 1 tot 5 sterren op basis van vele kwaliteitscriteria. De Camping du Lac de Carouge heeft zelf de beoordeling van 3,5 sterren / 5 gekregen. Dit is een zeer goede score voor een 3 * familiecamping van zijn menselijke omvang, dat we boven het gemiddelde van 3 * camping.

Het doel van deze aanpak is om de beste campings te promoten om een ​​kwaliteitsvolle camping te promoten. De aangenaamste en meest servicevriendelijke bedrijven krijgen ANWB- en ADAC-erkenning. Het Adac-Anwb-label onderscheidt de beste campings van heel Europa. Vakantiegangers uit heel Europa kunnen daarom de jaarlijkse ADAC-ANWB-gids raadplegen of de ANWB-website raadplegen om de lijst met aangesloten buitenhotels en hun aantal sterren te zien bij het maken van hun keuze voor hun volgende vakantie.

Camping Lac de Carouge *** is een camping in Anwb in de Savoie. Het nodigt u uit om te kamperen in het hart van savoie en om te profiteren van het kader, de omgeving en de diensten van hoge kwaliteit. Het is het adres waar men moet zijn voor een geslaagde vakantie in Savoie Mont Blanc.

 

Waarom kiezen voor een Anwb-camping?

Camping Anwb onderscheidt zich door de kwaliteit van hun diensten en infrastructuur. Op de camping Carouge Lake kunt u genieten van vele voordelen. U vindt een kleine supermarkt, een snackbar en een speeltuin. Om uw verblijf te vereenvoudigen, ontdekt u sinds het jaar 2018 de totale dekking van wifi op de hele camping, en een wasserette, een servicegebied voor campers enz ... Tot slot kunt u vinden bij de receptie van toeristische informatie over het gebied.

Gelieerde campings hanteren ook speciale tarieven voor kampeerders met de Camping Key Card Europe (CKE) -kaart.

Tot slot kunt u stacaravans, cabines waaronder een voor mensen met beperkte mobiliteit (Chalet PMR), tentbungalows en natuurlijk meer dan voordelige tarieven huren. Kortom, een ANWB-camping biedt u een magische en goedkope vakantie op de bestemming van uw keuze en bij voorkeur in de Alpen en in de Savoie Mont Blanc.

Camping Savoie ANWB.