Partners

Hier is een lijst met onze verschillende partners in Savoie en in heel Frankrijk.

Eerst beginnen we met onze wijnproducent Philippe Grisard. Hij is eigenaar van zeer goede wijnen volgens ons de beste van ons grondgebied. Er zijn verschillende assortimenten van producten, variërend van de Mondeuse in het rood tot de hondshaai in het wit. Maar een van onze favorieten is de incarnat Rosé, een rosé mousserende wijn van de meest exquise. We bieden een aantal van zijn wijnen aan op de camping Lake Carouge. Aarzel dus niet om hem te ontmoeten in zijn wijnkelder in Cruet Savoyard, hij zal met plezier vertellen over zijn passie en zijn baan.

Daarna gaan we verder met onze activiteitenaanbieder Green Experience. hiermee kunt u Savoy op een andere manier ontdekken, door de prachtige landschappen van via ferratas of canyoning, u zult een aangename activiteit beoefenen in een van de mooiste uitzichten op de Alpen, dicht bij onze camping.

Om praktische informatie over Savoie en de Alpen te vinden, kunt u op deze verschillende sites kijken:

  • De Savoie Mont Blanc-site is een van de best gerealiseerde in de omgeving. U kunt allerlei informatie en vooral geweldige foto's en video's van het gebied vinden.
  • U vindt ook meer lokale informatie op de site van het VVV-kantoor van Coeur de Savoie

Als je informatie wilt over raften, ga dan hier naartoe.