Onze zeer grote voorrechtlocatie in de Alpen

Privilege staanplaatsen

Voor gasten die meer comfort wensen biedt camping Lac de Carouge in het hart van Savoie ruime Privilège staanplaatsen (120-180 m²) met mogelijkheid op een prachtig zicht op de Arclusaz.

Net als de Confort staanplaatsen, zijn de Privilège staanplaatsen al dan niet gescheiden door heggen en liggen in de schaduw, de zon of deels in de schaduw en de zon: er is voor ieder wat wils. De plaatsen zijn toegankelijk voor tenten, caravans en campers en zijn uitgerust met elektriciteitkastjes (10 ampère) en kranen. U beschikt over de mogelijkheid een koelkast te huren.

Vergeet niet een verlengsnoer (15-20 meter) mee te nemen en een Europese adapter (mogelijkheid om een adapter te lenen bij de receptie, borg verplicht).

De eigenaars van campers kunnen hun chemisch toilet lozen op de camperplaats. Deze service is gratis voor onze campinggasten.

Onze waslokalen zijn uitgerust met douches, wastafels, wc’s, een wascabine voor mindervaliden (douche, wastafel, wc), een babyruimte (babybadje en luiermatras), een wasruimte met wasmachine en droger en, uiteraard, een ruimte met afwasbakken. De waslokalen worden in de zomer twee keer per dag schoongemaakt.

Dankzij de optie « Blocage emplacement » (« plaatsblokkeerder ») kunt u uw favoriete staanplaats reserveren : in de zon, in de schaduw, in de buurt van een waslokaal, naast vrienden… U kunt hiervoor de campingplattegrond gebruiken.

 • Oppervlakte: 110 - 140 m²
 • Huisdieren toegestaan ​​(behalve kat 1)
 • Elektriciteit: 10A
 • Schaduwrijke standplaatsen

 

 

Type staanplaats:

 1. Gras

Faciliteiten:

 1. Inclusief elektriciteit
 2. Europese stopcontacten
 3. Kraan op de staanplaats

Services:

 1. Gas- of houtskoolbarbecue toegestaan
 2. Koelkastverhuur

Parkeerplaats

 1. Auto op de staanplaats

Reserveringsinformatie

 1. Annuleringsverzekering (facultatief, niet bij de prijs inbegrepen)
 2. Toeristenbelasting (niet bij de prijs inbegrepen)
 3. Zwembad : gratis toegang tot het gemeentezwembad.