Camping en Bungalow toilé - Repas en famille en savoie
Bungalow toilé en Savoie - Les enfants dans les lits
Camping des Savoies - Salon des bungalows
Bungalowtent kinderkamer 7 personen Camping Lac de Carouge
Volwassen kamer met canvas bungalow voor 7 personen
Keuken in onze bungalow in Savoye
bank van de bungalowtent

Bungalowtent 25 m² 7 pers

EEN ATYPISCHE EN COMFORTABELE LINNENACCOMMODATIE IN DE PURE TRADITIE VAN CAMPING.

Degenen die deze formule kennen, ruilen de gemeubileerde canvasbungalow voor de rest van de wereld niet in voor een andere accommodatie. Wat ze vooral liefhebben: de grote vrijheid die dit type huis biedt, alles op canvas met zijn verblijf, zijn twee kamers. Kinderen zijn dol op: we hebben zijn kamer en zijn bedden met zijn lichte avondlicht, we gaan en we komen, we hebben plezier in de "Funflower".

We leven kamperen zonder ons zorgen te maken over het brengen van zijn tent en zijn uitrusting. Alles zit in de "Funflower". U zult het herkennen met zijn originele puntdak voorzien van een natuurlijk ventilatiesysteem.

In termen van huurprijzen zult u er geen spijt van hebben: het is zeer toegankelijk en trekt alle liefhebbers van het buitenleven aan en stelt u in staat om zonder enige investering de geneugten van kamperen te herontdekken.

Bungalow volledig uitgerust en comfortabel

Kom en geniet van een van onze 2 canvasbungalows van 25 m² in het hart van de Savoie om u een aangenaam verblijf aan de voet van de bergen te garanderen.
Verblijf in deze comfortabele canvas bungalow, 2 slaapkamers met beddengoed 5 bedden (een 140 cm bedden in een kamer, en in de andere kamer, een bed en een stapelbed van 80 cm elk).
Onze bungalows zijn uitgerust met: kookplaat 2 gas open haarden, koelkast met vriesvak, magnetron, tafels en stoelen, een tuin en een droogruimte. Er is geen water in onze bungalowtenten, er zijn sanitaire voorzieningen naast de deur.
We vragen je om te proberen om 15u aan te komen en te vertrekken voor 10H.

Praktische informatie: plaids en kussens bevinden zich in de tentbungalows, maar het gebruik van lakens is verplicht en het is aan u om ze mee te nemen. Als u wilt, kunnen we lakensets huren voor 12 € voor bedden van 140 cm en 10 € / set voor kleine bedden.

DIEREN AANVAARD (supplement van 4 € / nacht).

Toeristenbelasting: + 0,25 € / persoon ouder dan 18 jaar / nacht.

Huur uw bungalowtent in Savoie.

Charmante accommodatie, de funflower canvas bungalow, biedt u de mogelijkheid om uzelf te vinden in de natuur terwijl u een bepaald comfort in een woonomgeving houdt voor een buitenvakantie.

Kom en geniet van deze accommodatie om te genieten van een natuurlijke vakantie in een uitzonderlijke omgeving.

Andere verhuur van stacaravans in Savoie.

Bekijk al onze accommodaties te huur in Savoie.