Bungalowtent 25 m² 7 pers

Genieten op de camping Lac de Carouge met onze Bungalowtent 25m².

Als je even lekker ertussenuit wilt, dan is het niet altijd nodig om erg veel geld uit te geven. Zo kun je ervoor kiezen om te blijven logeren in de bungalowtent van 25m2. Deze tent is speciaal voor groepen van maximaal zeven personen. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat je ruimte tekort komt, want een van de kenmerken van ons kamp is dat je er genoeg ruimte hebt. Daarnaast kun je er ook altijd genieten van alle comfort die je van een vakantiepark mag verwachten.

De kenmerken van de bungalows en glamping in Savoie.

In Savoie kun je nu heerlijk genieten van een verblijf in glamping stijl. Glamping houdt in dat je aan het kamperen bent terwijl je kan genieten van luxe. Het is dus verblijven op een glamoureuze camping. Dit houdt in dat je dat je kunt blijven slapen in een ruime bungalowtent. Neem bijvoorbeeld de tent die speciaal geschikt is voor groepen van maximaal zeven personen. Deze tent is ruim 25 m2 groot. Je hebt een prachtige standplaats midden in de natuur. De tent heeft alle gemakken zoals je die ook in een bungalow kunt verwachten. Als je kijkt naar de uitrusting van de tent, dan merk je dat deze volledig is uitgerust met allerlei handige benodigdheden. Denk hierbij aan de inrichting van de keuken. Daarnaast is de woonkamer ingericht zoals in een bungalowpark waarbij je heerlijk kunt zitten op een zachte bank.

De gemakken op het kamp.

Op het kamp zelf kun je niet alleen genieten van de prachtige natuur, maar ook van allerlei voorzieningen die je mag verwachten om je vakantie erg aangenaam te maken. Vergeet niet dat je je bevind midden in de prachtige natuur van Frankrijk. Dit betekent dat je lekker op kunt staan in de ochtend en uitkijkt over berg en dal. Heb je vandaag even geen zin om te koken? Dan kun je heerlijke maaltijden komen eten in het restaurant dat zich op het kamp bevindt. Op fiets en loopafstand zijn de prachtige steden in de buur te bereiken zodat je daar je boodschappen kunt doen of even rond kan kijken in de steden zelf. Ook voor recreatievoorzieningen is er gezorgd. Neem bijvoorbeeld een lekkere duik in het zwembad of doe aan een leuke sport met je gezelschap. Je hebt nog nooit zo lekker genoten van je vakantie tegen zo'n goedkope prijs.

Een vakantie voor zowel jong als oud.

Zowel jong als oud kan genieten van een vakantie in dit geweldige campingresort. De ouders kunnen genieten van de rust terwijl de kinderen spelen op de speeltoestellen of zicht vermaken bij de animatie of bij de andere recreatiemogelijkheden. Natuurlijk is het ook een ideaal camp waar je allerlei activiteiten met het hele gezin uit kunt voeren. Ga bijvoorbeeld lekker fietsen zodat je gezamenlijk de prachtige buurt kunt ontdekken of kan genieten van de prachtige tochten die je maakt in de natuur. Daarnaast zijn er ook verschillende activiteiten die je kan doen op het camp zelf, zoals of balspelen. Als je dan moe en voldaan bent, kun je even bijkomen in het restaurant of bij de snackbar waar je de meest uiteenlopende gerechten kunt eten. Wil je als ouders nog even nagenieten met een lekker drankje? Dan kan dat natuurlijk aan de bar, want ook die mag niet ontbreken op dit park.

Vakanties kunnen aardig in de prijzen oplopen, maar daar komt hier een einde aan. Hier kun je namelijk genieten van een welverdiende vakantie tussen alle bedrijven door van het leven, zoals het werken en het naar school gaan. Vergeet de wereld om je heen en besteed aandacht aan elkaar. Maak van je verblijf een avontuur om nooit te vergeten. En dat allemaal tegen een lage prijs. Het park is makkelijk te bereiken via de hoofdwegen vanuit Nederland, dus ben je ook niet lang onderweg.

Bungalow volledig uitgerust en comfortabel

Kom en geniet van een van onze 2 canvasbungalows van 25 m² in het hart van de Savoie om u een aangenaam verblijf aan de voet van de bergen te garanderen.
Verblijf in deze comfortabele canvas bungalow, 2 slaapkamers met beddengoed 5 bedden (een 140 cm bedden in een kamer, en in de andere kamer, een bed en een stapelbed van 80 cm elk).
Onze bungalows zijn uitgerust met: kookplaat 2 gas open haarden, koelkast met vriesvak, magnetron, tafels en stoelen, een tuin en een droogruimte. Er is geen water in onze bungalowtenten, er zijn sanitaire voorzieningen naast de deur.
We vragen je om te proberen om 15u aan te komen en te vertrekken voor 10H.

Praktische informatie: plaids en kussens bevinden zich in de tentbungalows, maar het gebruik van lakens is verplicht en het is aan u om ze mee te nemen. Als u wilt, kunnen we lakensets huren voor 12 € voor bedden van 140 cm en 10 € / set voor kleine bedden.

Dierren aanvaard (supplement van 4 € / nacht).

Toeristenbelasting: + 0,25 € / persoon ouder dan 18 jaar / nacht.

Huur uw bungalowtent in Savoie.

Charmante accommodatie, de funflower canvas bungalow, biedt u de mogelijkheid om uzelf te vinden in de natuur terwijl u een bepaald comfort in een woonomgeving houdt voor een buitenvakantie.

Kom en geniet van deze accommodatie om te genieten van een natuurlijke vakantie in een uitzonderlijke omgeving.

Andere verhuur van stacaravans in Savoie.

Bekijk al onze accommodaties te huur in Savoie.