Nos tentes pour les petites familles
Tentes avec des enfants en Savoie
Bungalowtent ouderslaapkamer
Kitchenette Canvas bungalow

Bungalowtent 16 m² 4 pers.

Een atypische en comfortabele accommodatie in de puurste traditie van kamperen in de Savoie.

Degenen die deze formule kennen, ruilen de gemeubileerde canvasbungalow voor de rest van de wereld niet in voor een andere accommodatie. Wat ze vooral liefhebben: de grote vrijheid die dit type huis biedt, alles op canvas met zijn verblijf, zijn twee kamers. Kinderen zijn dol op: we hebben zijn kamer en zijn bedden met zijn lichte avondlicht, we gaan en we komen, we hebben plezier in de "Funflower".

We leven kamperen zonder ons zorgen te maken over het brengen van zijn tent en zijn uitrusting. Alles zit in de "Funflower". U zult het herkennen met zijn originele puntdak voorzien van een natuurlijk ventilatiesysteem.

In termen van huurprijzen zult u er geen spijt van hebben: het is zeer toegankelijk en trekt alle liefhebbers van het buitenleven aan en stelt u in staat om zonder enige investering de geneugten van kamperen te herontdekken.

Bungalow volledig uitgerust en comfortabel.

Kom en geniet van een van onze 2 bungalows van 16 m² in het hart van de Savoie voor een aangenaam verblijf aan de voet van de bergen.
Verblijf in deze comfortabele canvas bungalow, 2 slaapkamers met beddengoed voor 4 personen (een bed van 140 cm in een kamer, en in de andere kamer, twee bedden van elk 80 cm).
Onze bungalows zijn uitgerust met: kookplaat 2 gas open haarden, koelkast met vriesvak, magnetron, tafels en stoelen, een tuin en een droogruimte. Er is geen water in onze bungalowtenten, er zijn sanitaire voorzieningen naast de deur.
We vragen je om te proberen om 15u aan te komen en te vertrekken voor 10H.

Praktische informatie: plaids en kussens bevinden zich in de tentbungalows, maar het gebruik van lakens is verplicht en het is aan u om ze mee te nemen. Als u wilt, kunnen we lakensets huren voor 12 € voor bedden van 140 cm en 10 € / set voor kleine bedden.

DIEREN AANVAARD (supplement van 4 € / nacht).

Toeristenbelasting: + 0,25 € / persoon ouder dan 18 jaar / nacht.

Huur uw bungalowtent in Savoie.

Charmante accommodatie, de funflower canvas bungalow, biedt u de mogelijkheid om uzelf te vinden in de natuur terwijl u een bepaald comfort in een woonomgeving houdt voor een buitenvakantie.

Kom en geniet van deze accommodatie om te genieten van een natuurlijke vakantie in een uitzonderlijke omgeving.

Andere verhuur van stacaravans in Savoie.

Bekijk al onze accommodaties te huur in Savoie.