Camping Savoie Lac de Carouge - Camping Tent

Kamperen in een campingtent.

Tentenkamperen is om opnieuw te verbinden met traditionele kamperen. Het is om reflexen van onze kindertijd te vinden en dezelfde herinneringen over te brengen die we vroeger bij onze ouders hadden met onze eigen kinderen. De kampeertent is het genoegen om zijn hele familie te ontmoeten om samen te komen voor een onvergetelijke vakantie.

Uitrusting nu modern en comfortabel.

Echter, de tijd dat we twee of drie uur naar onze tent klimmen voordat je ouder kunnen genieten van de geneugten van onze camping in Savoie is nu. Nu zijn er zeer modern tenten die het mogelijk maakt te genieten van camping in het eerste uur van aankomst tot een familie vakantie dromen te brengen in onze camping in Savoie.

Vandaag zijn tenten ontworpen om u comfortabel te laten kamperen met uw gezin of om alleen naar de bergen te gaan. Ongeacht de grootte van uw gezin, zal deze tenten ideaal zijn voor u om vakantie natuur door te brengen of meer comfortabel in onze camping in St Pierre d'Albigny Savoie. Kampeertenten zijn nu ruim en flexibel genoeg om plaats te bieden aan meubels zoals een tafel en stoelen.

Sommige tenten zijn nu voorzien dus je aankomt op uw site, u hoeft alleen maar de pomp aan te sluiten en laat de tent alleen. Zodoende kan iedereen genieten van zijn vakantie. Voeg toe aan deze opblaasbare matrassen en je zult je thuis voelen.

Verschillende soorten kampeerterrein om uw tent op te zetten.

U zult kunnen profiteren van onze vele min of meer schaduwrijke campings op onze camping in Savoie. Als u een heerlijke vakantie door te brengen in onze camping, bieden wij verschillende soorten locaties, soort tent campings voor tent en 2 personen kamperen tent plaatsen comfort voor uw tent en elektriciteit en privileges tent campings voor tent , elektriciteit en directe toegang tot een watervoorziening. Een campingtent zet zich in om u een onvergetelijke buitenervaring te laten beleven en geniet een benijdenswaardige reputatie voor een kampeertentverblijf.

Onze tentplaatsen zijn allemaal 100 m² en sommige zijn minimaal 200 m².