Pêche en Savoie - Le Lac de Barouchat
Pêche au Camping du Lac de Carouge
Pêche à la mouche sur Isère

Vislijn

Een groot aantal vissoorten langs onze meren en rivieren.

Bent u op zoek naar een leuke camping om te komen vissen in de Savoie? Zoek niet verder, je bent op de juiste plek.

De camping du Lac de Carouge ligt aan het meer met dezelfde naam dat de amateurs kennen vanwege het grote aantal vissoorten. In het kristalheldere water kun je snoek, regenboogforel en karper vinden, maar ook andere, meer exotische vissoorten, zoals witte vis die afkomstig is uit de Alpine Lakes of zelfs Amerikaanse rivierkreeft.

In het meer en in de omliggende beken kun je alleen oefenen, met familie of vrienden je favoriete bezigheid.

Een camping aan de rand van het water.

Onze camping ligt vlak bij het meer, dus u hoeft niet naar het meer te rijden. Het enige wat u hoeft te doen is uw hengel en laarzen pakken om uw favoriete activiteit uit te oefenen.

'S Avonds kunt u uw vangst van de dag bereiden dankzij de barbecue die wij u ter beschikking stellen. Wat een genot om de verse vis te eten die we zojuist hebben gevangen en met je familie op je camping of op het terras van je stacaravan genieten van een goede, gezonde en natuurlijke maaltijd.

Om deze activiteit uit te oefenen, is de visvergunning uiteraard verplicht.

Je kunt er een krijgen in het dorp bij het pershuis, of bij het VVV-kantoor La Rochette of, wat is het eenvoudigst, direct op de website van de visserijfederatie van Savoie: http://www.savoiepeche.com. Er zijn verschillende soorten abonnementen beschikbaar: met de dag, op een paar dagen, de week, de maand en natuurlijk het jaar. Er zijn ook abonnementen voor kinderen, we laten je deze direct op de site lezen.

Kamperen met een meer en beekjes om te vissen

Onze camping in Savoie is zeer goed gelegen voor sportvissers dankzij de directe toegang tot het meer van Carouge. Maar ook, u kunt een beetje wagen in de rivieren rond de camping, ook zeer goed verzorgd.

Voor liefhebbers van zeer intensief vissen, kunt u terecht in het meer Barouchat, een vismeer dat direct wordt beheerd door de Federatie van vissen in de Savoie en uitsluitend is gewijd aan het plezier van vissen. In dit meer kunt u prachtige forellen of snoeken vinden. In het Lac du Bourget of zelfs het Lac d'Annecy, kunt u ook genieten van een mooie dag vissen in de Savoie.

Aarzel dus niet en reserveer een staanplaats voor uw tent of caravan, een stacaravan of een chalet op onze camping in de Alpen.