Equitation devant une chaîne de montagne
Balade équestres en Savoie
Ballade à cheval en Savoie

Paardrijden

Beleef een prachtige ervaring door te gaan paardrijden bij Camping Savoie Lac de Carouge!

Bij Camping Lac de Carouge in de Franse Alpen zult u u zeker vermaken. Het is namelijk onderdeel van het recreatiegebied van Saint Pierre d'Albigny. Het recreatiegebied heeft een prachtige locatie in de natuurlijke omgeving van de Savoie. In de Savoie kunt u kiezen uit talloze activiteiten. Denk hierbij aan zwemmen in het meer van Carouge, een prachtige wandeling maken en genieten van het uitzicht op de Arclusaz. Het is een van de mooiste regio's van Frankrijk. De directe omgeving van het verblijf is daarom ook omgeven door vele mooie plekken waar u uw ogen uit zult kijken. Daarnaast is er ook nog eens het aanbod om te gaan paardrijden in deze prachtige omgeving. Wie wil dat nou niet?

Wat houdt het paardrijden precies in?

U kunt zeker genieten van uw verblijf in deze prachtige omgeving, wat u ook zult doen. Hoewel u en uw gezin u toch wel zullen vermaken door het grote aanbod aan mogelijkheden, is paardrijden wel een zeer mooie ervaring. U krijgt de mogelijkheid om een fantastische en ontspannen activiteit te beleven én u zult herinneringen maken die u voor altijd bij zullen blijven. Paardrijden is een fantastische ervaring in de bergen door de pure interactie met het buitenleven. Doordat u rijdend op uw paard kunt genieten van de prachtige natuur én de frisse buitenlucht, zullen u en uw gezin een geweldige tocht meemaken. U zult een kick krijgen van de interactie met het buitenleven én het paard waarop u rijdt. Het is een speciaal gevoel van vrijheid dat u alleen door middel van paardrijden zult ervaren. U heeft de controle over een geweldig groot paard, u kunt gaan waar u wilt. Daarnaast voel je je zo vrij door paard te rijden, dat u even een moment alle eventuele emotionele, mentale of fysieke beperkingen los kunt laten. Ziet u het al voor u: rijdend op een paard een tocht maken door de bergen samen met uw gezin, omringd door een prachtig uitzicht van de bergen? Dan is deze activiteit zeker iets voor u.

Wat is er allemaal te doen?

Bij de Camping Alpes du Lac de Carouge is er genoeg te doen, daarom zult u u zeker niet vervelen. Er zijn op het kampeerterrein diverse sportvelden te vinden waar u de mogelijkheid krijgt om te gaan voetballen, basketballen of volleyballen. Bovendien is er een leuke speeltuin voor de kinderen te vinden. Niet alleen is er een geweldige speeltuin, maar de kinderen kunnen ook terecht op de miniclub en gebruik maken van het animatie programma. Dit zijn activiteiten voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar, maar voor de kinderen tussen de 6 en 15 jaar oud zijn er ook verschillende leuke spellen te doen. Denk hierbij aan 'Stratego', uitdagende toernooien en schatzoeken. Bovendien is er een minidisco op het terras. Deze minidisco is niet alleen geschikt voor de allerkleinsten, maar ook voor de tieners en jongeren. Ook voor de volwassenen is er genoeg te doen. Zo kunt u gebruik maken van het gemeentelijke zwembad van Montmélian, deelnemen aan een sporttoernooi, gebruik maken van de sportvelden, raften, klettersteigen, canyoning, paragliding én paardrijden. Er zijn verschillende sporten die u kunt uitoefenen, zoals basketbal, volleybal, jeu de boules en tafeltennis.