Accrobranche dans les Alpes
Activité d'accrobranche en Savoie
Enfant faisant de l'accrobranche

Klimpark

Oefen een activiteit van tak tot tak.

De accrobranche is een activiteit die open staat voor alle gezinnen in de Savoie. Rondom onze camping vindt u verschillende afwisselende parcours van boomklimmen. Probeer boomklimmen met familie of vrienden en test je behendigheid en weerstand tegen duizeligheid op een hoogte variërend van 1 tot 20 m voor sommige cursussen. Adrenaline in kleine doses, sterke emoties, gelach en plezier! Voor boomklimmen wordt de evolutie uitgevoerd in de bomen, het is hetzelfde systeem als voor de via-ferrata voor het systeem van zelftolerantie.

Het principe is om altijd verbonden te blijven met de karabiners op de reddingslijn. Een katrol wordt ook gebruikt voor zip-lijnen. De activiteit wordt veilig uitgevoerd omdat het materiaal, dat meestal door de structuur wordt verstrekt, regelmatig wordt gecontroleerd.

Met deze activiteit kunt u van bomen naar bomen gaan met bruggen, touwen, zip-lijnen en vele andere manieren. Over het algemeen zijn er veel cursussen die overeenkomen met de leeftijd van uw kind of uw behoefte aan meer of minder ontwikkelde adrenaline.

In de buurt van Camping Lac de Carouge in Savoie, vindt u verschillende banen rond Saint Pierre d'Albigny, die open staan ​​voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden of groepen vrienden: U hebt in Savoie, boomklimmen Fort du Tamié bij Albertville en het Devil's Park in Maurienne. In Isère, in Allevard-Les-Bains, heeft u ook Banzai Aventure.