Diensten op de camping Lake Carouge in Savoie

Faciliteiten op camping Lac de Carouge

Tal van faciliteiten op camping Lac de Carouge

Camping Lac de Carouge is een echte familiecamping in de Franse Alpen en is onderdeel van het recreatiegebied van Saint Pierre d’Albigny. Dit recreatiegebied is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving: de Savoie. Hierdoor kun je zowel genieten van een verfrissende duik in het meer van Carouge, maar ook kun je er heerlijk wandelen of op een terras uitkijken op de Arclusaz. Onze camping is geopend van 27 april t/m 8 september 2019 en heet je dan ook van harte welkom voor een fantastische en ontspannen zomervakantie in één van mooiste regio’s van Frankrijk. Uiteraard beschikt camping Lac de Carouge over vele handige en praktische voorzieningen, zodat je nog meer kunt relaxen tijdens jouw vakantie in de Savoie. Daarnaast biedt ook de directe omgeving van de camping allerlei moois. Wat je dus ook gaat doen tijdens je vakantie op Lac de Carouge, je zult zeker volop genieten met het hele gezin!

Alle voorzieningen die je nodig hebt

Op onze camping vind je alle voorzieningen die je nodig hebt. Allereerst zijn er uiteraard de sanitaire ruimtes. Er zijn 2 splinternieuwe sanitaire gebouwen met speciale douches en wastafels voor kinderen. Het sanitair worden tweemaal per dag schoongemaakt, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de properheid ervan. 

Voor personen met een handicap zijn er speciale voorzieningen en ook voor baby’s zijn er faciliteiten op maat. Op deze manier is onze camping Lac de Carouge geschikt voor gasten van klein tot groot. 

We kunnen het ons goed voorstellen dat je ook tijdens je vakantie zo nu en dan een wasje moet draaien. Je kunt dan gebruikmaken van onze wasruimte, die voorzien is van zowel een wasmachine als een wasdroger

Verder is er op onze camping een bakker met campingwinkel. Hier kun je iedere dag terecht voor de heerlijkste verse broodjes. 

Ook ben je van harte welkom in onze bar, waar je tevens de lekkerste ijsjes kunt kopen. Dit wordt vast het favoriete adresje van je kinderen!

Heb je een keer geen zin om zelf te koken in je eigen tent, stacaravan of chalet? Breng dan een bezoek aan onze snack-bar en pizzeria, waar de meest smakelijke gerechten op tafel komen. 

Wil je meer weten over onze camping of over de omgeving? Kom dan even langs bij de receptie. Hier staan de behulpzame medewerkers altijd klaar om je te voorzien van toeristische informatie over onze schitterende regio en natuurlijk over camping Lac de Carouge zelf.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Ook in de nabije omgeving van onze schitterende camping in de Franse Alpen vind je alles om jouw vakantie helemaal te doen slagen. Zo is er op slechts 800 meter van de camping een supermarkt, waar je alles kunt krijgen voor de heerlijkste maaltijden.

Verder zijn er in de buurt diverse gezellige steden en mooie toeristische trekpleisters. Hierbij valt onder meer te denken aan Albertville, Annecy, Chambéry, het Lac du Bourget, het Lac d’Annecy en natuurlijk de regio’s Savoie en de Franse Alpen.

Een bezoek aan Frankrijk is natuurlijk niet compleet zonder een bezoekje aan een echte wijngaard. In de directe omgeving van camping Lac de Carouge zijn er diverse wijnboeren die je graag laten kennismaken met hun topproducten. De enthousiaste medewerkers van onze receptie vertellen je er graag meer over, zodat je de omgeving optimaal kunt verkennen.

Reserveer je verblijf

Heb je ook zin gekregen om op vakantie te gaan naar het prachtige Frankrijk ? Neem dan vandaag nog contact met ons op en boek direct jouw verblijf op camping Lac de Carouge! Via het reserveringsformulier kun je heel eenvoudig je verblijf boeken. Vul in waar je wilt verblijven (in één van onze tenten, chalets of stacaravans of in je eigen caravan of tent), welke periode je wilt komen en met hoeveel personen.