Rolstoelgeschikt of stellen vakantiehuis
Chalet pour couple en Savoie
Chalet avec jolie cuisine
Chalet avec terrasse Savoie
De badkamer van ons chalet voor stellen in Savoye
Chalet avec chiens acceptés

Rolstoelgeschikt of stellen vakantiehuis

Nemo: rolstoelgeschikt of stellen vakantieverblijf op camping Savoie

Het chalet ‘Nemo’ op onze camping Savoie, Lac de Carouge, is geschikt voor alle soorten vakantiegangers en allerlei verschillende soorten gezinssamenstellingen. Bij het inrichten van het vakantieverblijf is extra veel aandacht gegeven aan de rolstoeltoegankelijkheid ervan, waardoor het zeer geschikt is voor personen met een handicap. Dankzij de extra ruimte in onder meer de badkamer en bij het keukengedeelte is dit vakantiehuisje tevens ideaal voor stellen met een baby. De ligging van de camping Alpen op één van de mooiste plekken in Frankrijk staat garant voor een geweldige vakantie op een zeer comfortabele accommodatie.

Fijn vakantiehuis met veilig omsloten terras

Al direct wanneer je het chalet ‘Nemo’ nadert, valt op dat er veel rekening is gehouden met een verblijf door een jong gezin of personen in een rolstoel. Het vakantiehuis is voorzien van een overdekt, gemeubileerd terras dat via een lage oprit goed toegankelijk is voor personen met een handicap en voor kinderen in een buggy. Een stevige balustrade om het terras zorgt ervoor dat er geen plotselinge ongelukken kunnen gebeuren. Via de brede schuifdeur heb je toegang tot het chalet, dat voorzien is van een complete woonkamer met kookgedeelte, eettafel en een slaapgedeelte voor twee personen (afmetingen bed: 140 x 190 cm).

Rolstoelgeschikt sanitair

De badkamer van dit vakantiechalet is extra ruim opgezet, waardoor hij goed toegankelijk is voor personen die gebruikmaken van een rolstoel of voor jonge gezinnen. De ruimte is voorzien van een aangepast toilet en een comfortabele en in hoogte verstelbare instapdouche met een antisliplaag op de bodem. Door het aangepaste formaat van de badkamer is het huisje ‘Nemo’ ook perfect voor stellen met een jong kind. Er is voldoende plek voor het plaatsen van een separaat babybadje en om veilig in de buurt van je kindje te blijven.

Praktische keuken

Ook in de keuken is rekening gehouden met rolstoelgebruikers, wat onder andere terug te zien is in de vrije ruimte onder het werkblad. Hierdoor kun je je goed en vrij bewegen tijdens het kokkerellen. Bij kamperen is het natuurlijk wel zo fijn als je zelf de meest heerlijke gerechten kunt klaarmaken en daarom is het keukentje van alle gemakken voorzien. Er is een koelkast met vrieskist, een gasfornuis en natuurlijk een spoelbak. Je hoeft dus alleen nog maar voor de ingrediënten van je lievelingsmaaltijd te zorgen! Dankzij de praktische indeling heb je tijdens het koken alles binnen handbereik. Bekijk de bijgevoegde foto’s voor een impressie van de keuken!

De ligging van het vakantiehuisje en onze camping

Het vakantiechalet ‘Nemo’ is gelegen op onze camping Alpen, in de Franse Savoie. De camping is direct aan een meertje gelegen (het Lac de Carouge, waar ook de naam van onze camping vandaag komt) en is onderdeel van recreatiepark Saint Pierre d’Albigny. Natuurlijk valt er op de camping zelf genoeg te beleven, maar ook de omgeving biedt heel veel moois. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar het meer van Annecy, het meer van Genève of de stad Albertville. Geniet van plaatselijke lekkernijen zoals de beroemde wijnen, kazen en worsten uit de regio.

Meer informatie of direct boeken

Wil je meer weten over ons vakantiechalet ‘Nemo’ dat speciaal geschikt is voor rolstoelgebruikers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We vertellen je graag alles over het huisje, onze camping en de omgeving. Vervolgens kun je direct jouw boeking plaatsen, zodat je daarna zo snel mogelijk kunt komen genieten van jouw welverdiende vakantie in onze rolstoelgeschikte vakantieaccommodatie op camping Lac de Carouge!