Snack-Bar

Camping Lac de Carouge - De cheeseburger Carouge.
Camping Lac de Carouge - Shaded Snack Terrace
Camping Savoie - Bar Cocktails
Frans ontbijt op Camping du Lac de Carouge

Onze snackbar is open voor iedereen in de Alpen. Proef onze specialiteiten naar de goede smaak van de Savoie

Welkom bij onze snackbar op de camping Lac de Carouge in Savoie, de Franse Alpen.

Hier kun je genieten van de heerlijkste snacks. De smaak is niet te evenaren. De reden hiervan is omdat ons snack aanbod uit de meest bekende snacks bestaat zoals patat, kroketten en kaassoufflés. Onze producten zijn namelijk niet alleen lekker, maar zijn ook gemaakt van gezonde ingrediënten. Dit heeft natuurlijk ook gevolgen voor de smaak. Je kunt bij ons niet alleen genieten van deze heerlijke standaard snacks die je altijd mag verwachten in een snackbar, maar ook van andere gerechten op de menukaart. Wil je liever een heerlijk drankje doen aan de bar? Dan kan dat natuurlijk ook. Welkom bij de snackbar van camping Lac de Carouge in Savoie in de Franse Alpen.

Een ruim assortiment aan snacks.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor het eten van de heerlijkste snacks. Je kunt hierbij denken aan lekkere vleeskroketten en patat, maar ook aan frikadel en andere snacks die je doorgaans in een snackbar kunt vinden. Maar daar stopt het bij ons niet. Wij gaan namelijk nog veel verder dan dat. We willen je namelijk een uitgebreid menu bieden waaruit je kan kiezen. Hierdoor onderscheiden wij ons van andere snackbars.

Meer dan alleen een snackbar.

In onze uitgebreide menu vind je bijvoorbeeld ook overheerlijke pizza's. De pizza kan ook prima worden genuttigd als een tussendoortje of als een complete maaltijd. Omdat wij iedereen van dienst willen zijn, ongeacht wat je smaak ook is, bieden wij een uitgebreid aanbod aan voor iedereen. Naast de standaard snackbar hapjes en de pizza's, kun je hier ook terecht voor lekkere gerechten van de kaart. Entrecote en burgers zijn bijvoorbeeld ook niet vreemd op ons menu. Kies daarnaast ook voor complete maaltijden zoals worst met patat of entrecote met patat. Zelfs voor gehakt met patat kun je hier terecht.

Een toetje erbij?

Wie zegt dat een snackbar alleen maar saai en ongezond is? Dit beeld willen we snel wegnemen door ons aanbod aan producten zeer uitgebreid te houden en te maken. Als je lekker hebt genoten van een van de heerlijke gerechten van de menukaart of misschien wel hebt genoten van een lekkere snack, dan kun je bij ons ook je maaltijd afsluiten met een heerlijk nagerecht. Kies bijvoorbeeld voor de chocoladecakejes met een zachte vulling. Deze overheerlijke chocoladecakejes smelten in je mond en het is echt genieten geblazen als je deze eet. Daarnaast is de omgekeerde appeltaart ook echt een specialiteit van ons. Beëindig je uitstapje naar ons altijd met het eten van een toetje om ervoor te zorgen dat je pas echt een volwaardige maaltijd hebt genoten. Zo ben je weer helemaal klaar voor de dag of hoef je in de avond niet meer te koken.

Een gezellige sfeer in de snackbar op de camping Lac de Carouge in Savoie.

Als je aan een snackbar denkt, zie je misschien een simpele eetgelegenheid voor je waar je even snel wat haalt en waar je liever snel weg bent omdat de geur van het frituurvet er zo blijft hangen. Ook daar maken wij onderscheid in. Bij ons is het namelijk een complete belevenis. Je kunt hier onbezorgd blijven eten en genieten van al je gerechten. Als het warm is in de zomer is het zelfs mogelijk om eens even lekker te genieten van de buitenlucht. Wij hebben namelijk een prachtig terras waar je lekker kunt gaan zitten met al je familieleden en je vrienden. Geniet van een prachtige plek met een geweldige uitkijk. Dat is even een hele andere belevenis dan dat je wellicht gewend bent.

Kom een drankje doen aan de bar.

De snackbar op de camping Lac de Carouge in Savoie biedt zelfs een mogelijkheid om eens lekker te ontspannen met een drankje aan de bar. Hier hebt je de keuze uit verschillende drankjes, zowel alcoholische als frisdranken en andere dranken kun je hier nuttigen.

Wil je ook een keer echt een manier ontdekken dat je kan genieten van de snackbar en net een beetje krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom je ook een keertje langs?