Camping met animatie in Savoie - Camping geanimeerd in de Alpen en in de buurt van het meer van Annecy

De activiteiten op Camping Lac de Carouge *** in de Alpen.

U kunt veilig onder toezicht zwemmen in het gemeentelijk zwembad (10 kms) of in het meer aan de camping, al het animatieprogramma dat wij voorstellen, zullen u toelaten om een overheerlijke vakantie door te brengen op onze camping in Savoie.

We bieden een breed scala aan activiteiten om uw verblijf nog aangenamer te maken! Kom naar camping savoie of camping alpen voor een onvergetelijke zomer met het hele gezin.

Voor uw plezier en dat van uw gezin:

Miniclub elke dag van 10.00 uur tot 12.00 uur (behalve op zaterdag). Onze tweetalige Franse animator biedt een groot aantal activiteiten aan uw kinderen. We hebben niet echt leeftijdscategorieën. Over het algemeen zijn kinderen tussen 4 en 12 jaar oud. Zo is er iedere dag iets leuks te beleven voor de kinderen.

De miniclubs die wij zes dagen per week aanbieden zijn als volgt:

  • tekenen
  • ambachten
  • make-up
  • teamsporten

Alle kinderen zijn welkom om gebruik te maken van deze miniclubs op camping savoie en camping alpen.

Daarnaast organiseren wij nog vele andere activiteiten volgens de verzoeken van de kinderen ...

Zo organiseren wij bijvoorbeeld's Middags geweldige games (Chasse-schat, "Stratego", verschillende toernooien) voor kinderen die iets ouder zijn (6 tot 15 jaar, afhankelijk van de smaak van elk). Zo kunnen ook de oudere kinderen iedere dag worden vermaakt met leuke spellen.

Ook is er een minidisco: kinderen kunnen naar het terras van de camping komen om voor hen te genieten van dit moment van gezelligheid. We nodigen ze uit om samen met onze gastheer elke dag in de vroege avond te dansen, zingen, plezier te maken. Deze minidisco is zowel voor de kleinste als voor tieners en jongeren. 

Sporten tijdens de vakantie:

Sportieve activiteiten die worden georganiseerd op camping alpen en savoie zijn als volgt: volleybal, basketbal, pingpong of jeu de boules. Wij organiseren zeer regelmatig sporttoernooien tussen kampeerders waar u zelf aan mee kunt doen. Daarnaast mag er ook zelf gebruik worden gemaakt van de sportvelden op de campings. Zo kunt u ook met het hele gezin een potje voetballen of met andere kampeerders samen sporten.

Overige entertainment

Wij draaien iedere zomer films op de camping. Iedereen is welkom op projectiefilms te komen kijken. Er worden films geshowd waar jong en oud plezier aan beleven.

Karaoke: Kom het nummer met ons duwen ... Een goede sfeer is altijd op het rendez-vous voor deze avonden waar iedereen de kans heeft om zichzelf voor zijn favoriete zanger te nemen. Iedereen mag meedoen aan onze karaokeshow.

Savoyaardse avonden met typische maaltijd: Kom en geniet van de typische maaltijd van Savoye: de Diotten van Savoye. Dit is een super vriendelijke avond waarbij iedereen samenkomt rond een goede maaltijd direct uit de streek. We wisselen de diots af met andere recepten zodat iedereen kan genieten van een heerlijke maaltijd op camping savoie en camping alpen.

We organiseren elke zondag rond 18:00 een welkomstdrankje waar we het kleine team van de camping en een aantal van onze dienstverleners en de activiteiten en het entertainment van de week presenteren. Hier is iedereen van harte voor uitgenodigd.

Zoals vele campings die entertainment aanbieden in de Alpen of Savoie, bereiden ook wij ons schema voor met betrekking tot de rust van elk. Onze avondactiviteiten eindigen rond 22.30 uur. Zo geniet jong en oud van een geweldige vakantie op een van onze campings.

Voor een geweldige en onvergetelijke vakantie komt u naar onze campings. Wij bieden een ruim aanbod aan entertainment waarvan u de hele vakantie plezier heeft.

camping-savoie-animaties