Tent op een grote camping aan het Lac de Carouge
Een goed verblijf in Savoye

Comfort staanplaatsen

Berijd uw tent in Savoie op de camping Lac de Carouge.

Voor liefhebbers van de natuur is Camping Lac de Carouge in het hart van Savoie de perfecte vakantieplek. De camping biedt Confort staanplaatsen (100-150 m²) op een boomrijk terrein van 2 ha met een prachtig uitzicht op de Arclusaz.

Grote kampeerplaatsen

De staanplaatsen met gras zijn al dan niet gescheiden door heggen en liggen in de schaduw, de zon of deels in de schaduw en de zon: er is voor ieder wat wils. De plaatsen zijn toegankelijk voor tenten, caravans en campers en zijn uitgerust met elektriciteitkastjes (10 ampère). U beschikt over de mogelijkheid een koelkast te huren.

Vergeet niet een verlengsnoer (15-20 meter) mee te nemen en een Europese adapter (mogelijkheid om een adapter te lenen bij de receptie, borg verplicht).

De eigenaars van campers kunnen hun chemisch toilet lozen op de camperplaats. Deze service is gratis voor onze campinggasten.

Onze waslokalen zijn uitgerust met douches, wastafels, wc’s, een wascabine voor mindervaliden (douche, wastafel, wc), een babyruimte (babybadje en luiermatras), een wasruimte met wasmachine en droger en, uiteraard, een ruimte met afwasbakken. De waslokalen worden in de zomer twee keer per dag schoongemaakt.

En een kwestie van comfort

Dankzij de optie « Blocage emplacement » (« plaatsblokkeerder ») kunt u uw favoriete staanplaats reserveren : in de zon, in de schaduw, in de buurt van een waslokaal, naast vrienden… U kunt hiervoor de campingplattegrond gebruiken.

 

 • Oppervlakte: 90 - 140 m²
 • Huisdieren toegestaan (behalve categorie 1)
 • Elektriciteit: 10A
 • Schaduwrijke staanplaatsen

 

 

Type staanplaats:

 1. Gras

Faciliteiten:

 1. Inclusief elektriciteit
 2. Europese stopcontacten

Services:

 1. Gas- of houtskoolbarbecue toegestaan
 2. Koelkastverhuur 

Parkeerplaats:

 1. Auto op de staanplaats

Reserveringsinformatie:

 1. Annuleringsverzekering (facultatief, niet bij de prijs inbegrepen)
 2. Toeristenbelasting (niet bij de prijs inbegrepen)
 3. Zwembad: gratis toegang tot het gemeentezwembad.