Cycliste au Lac du Bourget
Les eaux du Lac du Bourget

Lac du Bourget

Grootste natuurlijke meer in Frankrijk op 27 km van de camping in de Savoie

Grootste natuurlijke meer in de Savoies en Frankrijk met zijn 18 km lang, het meer van Bourget ligt in het hart van de Alpen op 27 km van de camping in de Savoie. Het wordt omringd door het massief van Bauges, de Epine, de Mont du Chat met uitzicht op het voorland van de Savoie, La Chambotte en natuurlijk de berg Revard.

Dit meer verteld sinds de oudheid verschillende water- en kustactiviteiten biedt. Het water kan in de zomer 26 ° C bereiken.

Verschillende activiteiten

Het meer van Bourget heeft verschillende activiteiten, zoals zeilen, roeien, kanoën, vissen, duiken en natuurlijk waterskiën en wakeboarden.

Als je een passie hebt voor geschiedenis, kun je de abdij van Hautecombe bezoeken aan de rand van het meer, een prachtige plek ...

Dit meer is ook bekend om zijn vissen en heeft ongeveer dertig soorten vis, waaronder de lavaret en char char.

De camping is ideaal gelegen om het meer een dag te ontdekken

Het meer ligt op minder dan 45 minuten van de camping, u kunt gemakkelijk genieten van de stranden en het water voor een dag. 'S Avonds kunt u genieten van een drankje of een maaltijd in het kuuroord Aix-Les-Bains en Chambéry.

Natuurlijk is het meer van Bourget niet je enige stop in Savoie, vele andere plaatsen en prachtige landschappen zijn te ontdekken in het hart van onze grote regio. We raden u aan om ze te introduceren door rechtstreeks naar ons te komen voor advies bij de receptie tijdens uw verblijf, of door naar ons welkomstdrankje te komen in het hoogseizoen of we nemen de tijd om u kennis te laten maken met de vele plaatsen om rond de camping te bezoeken .

Inderdaad, ons etablissement is voorstander van een uitstekende locatie om gemakkelijk de Savoie, Haute-Savoie en de hele regio te bezoeken ...