Aux allentours

Toerisme - Een camping ideaal gelegen om de Savoie en de Alpen te bezoeken.

Een camping in de Savoie dicht bij toeristische trekpleisters.

 

Aan de voet van de "Dent de l'Arclusaz" bij de ingang van de Bauges Park in de Alpen (310 m), ligt het dorp van St-Pierre-d'Albigny, bekend om zijn  aangename klimaat en mooie natuur. Het dorp ligt halverwege tussen Chambéry en Albertville (respectievelijk 23 km).

Door te kiezen voor uw vakantie in de Savoie en uw tijd in de Alpen door te brengen, kiest u ervoor om een ​​reeks uitzonderlijke landschappen die ons omringen (Bauges, Maurienne, Belledonne, Chartreuse) te ontdekken en de prachtige omliggende steden zoals Chambéry Annecy en Albertville te zien. Daarnaast is er een grote verscheidenheid aan meren te ontdekken in de omgeving.

 


Voor de fijnproevers onder u, zal The Savoy en vooral de Combe de Savoie, waar verschillende coöperaties kaas produceren onder de naam Beaufort of Tomme de Savoye uw smaakpapillen verrukken. En fabrikanten om Delicatessen worst of diots van Savoye komen. Ook kunt u de Diots (worstjes) van de Savoie komen proeven.

Voor de liefhebbers van geschiedenis en cultuur, zal het Fort van Miolans de Abaye Hautecombe of Myans Cathedral zeker geen teleurstelling zijn.

Maak kennis met onze fantastische regio en geniet van de centrale ligging van de camping!