Vue sur Aix Les Bains et le Lac du Bourget

Aix Les Bains

Aix Les Bains, Savoie, Spa.

Aan de oevers van het meer van Bourget, het grootste natuurlijke meer van Frankrijk, aan de voet van de Alpen, is Aix-les-Bains een kuuroord dat op onze mooie zomerdag de zoetheid van het leven van een gerenommeerd kuuroord heeft bewaard.

Stad van feestjes, spelletjes en lichten, de stad Aix-les-Bains in de Savoie. Deze stad nodigt families van bezoekers uit op de "dolce vita".

In het historische hart van Aix-les-Bains, semi-voetgangers, wordt u uitgenodigd om te genieten van het klimaat op de terrassen van cafés en restaurants. En veel winkels duwen je om boodschappen te doen en te flaneren. Chocolatiers, ijssalons, banketbakkers en kaasmakers presenteren de gastronomische specialiteiten van de Savoie. En waarom laat u zich niet verleiden door kunstgalerieën, ambachtslieden, sportwinkels of prêt-à-porter?

Ontdek ook de schoonheid van het stadhuis, de charme van het theater van groen en de fontein of het Casino Grand Cercle, dat een mooi romantisch Frans theater huisvest.

'S Nachts bellen vele restaurants en discotheken je naar het feest en de ontspanning.

Begin juli is Musilac een van de grootste Franse rockfestivals.

In de buurt van onze camping: Aix Les Bains

Gelegen op slechts 29 km van de camping, ongeveer 35 minuten, verwelkomt de stad Aix les Bains u voor een middag met prachtige wandelingen of fietstochten, culturele bezoeken en prachtige landschappen.