Randonneur Chamonix Mont Blanc

Chamonix en de Mont Blanc

Welkom in het camping Lac de Carouge in Saint Pierre d'Albigny in Savoie. Dit is de plek waar je wilt zijn als je van bergbeklimmen houd. Daarnaast is dit ook een prachtige plek voor wandelaars en voor echte genieters van de natuur. Wat je hier allemaal kunt zien is haast niet met een pen te beschrijven. Tijdens het wandelen of het bergbeklimmen is de kans groot dat je moe raakt. Daarom kun je nu voor een of meerdere nachten logeren op de camping Lac de Carouge. Hier kom je heerlijk tot rust en kun je pas echt genieten van een welverdiende vakantie. Zowel kun je hier genieten van de opties die de accommodatie te bieden heeft. Kijk dus snel rond naar de mogelijkheden en boek snel.

De camping in de alpen en kleine afstand van Chamonix en het Mont-Blanc.

Deze camping is ideaal voor gezinnen maar ook voor jong en oud. Hier kun je namelijk genieten bij de Mont Blanc, de bekende berg die erg gewild is onder de bergbeklimmers. Deze grote berg is een echte eyecatcher voor iedereen en ook jij heb nu de mogelijkheid om deze bekende berg een bezoekje te brengen. Je kunt zelfs vertellen dat je dicht in de buurt van deze berg hebt geslapen. Hoe geweldig is dat! Het kamp biedt je allerlei gemakken zodat je onbezorgd van een welverdiende vakantie kan genieten.

De accommodatie in Savoie.

Zo zijn de chalets ruim voor alle leden van het gezin en biedt het voldoende ruimte om ervoor te zorgen dat je je er echt thuis voelt. Daarnaast zijn er ook verschillende standplaatsen waaruit je kan kiezen zodat je je eigen tent of caravan mee kan nemen. De standplaatsen midden in de natuur brengen extra avontuur met zich mee omdat je echt letterlijk met je tent in de natuur staat. Als je heel stil bent in de nacht kun je misschien wel wat diertjes ontdekken. Daarnaast heb je ook privilegeplekken. Deze speciale plekken zijn wat ruimer en op deze ruime plekken is het niet alleen mogelijk om je tent op te zetten, maar kun je je er ook prima vermaken. Zo is het bijvoorbeeld zelfs mogelijk om een eigen zwembadje op te zetten of om de ligstoelen klaar te leggen zodat er lekker kan worden genoten van het uitzicht en van de zon. Ook aan mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel is er gedacht. Zo zijn er verschillende vakantiehuizen die ruim genoeg zijn zodat een rolstoel zich goed kan verplaatsen.

Maar een uur verwijdert van Chamonix

Deze stad is een prachtige toeristische trekpleister. In deze stad zijn de mensen vriendelijk en is er veel te zien. Je kunt er genieten van het uitzicht en daarnaast is het echt een geweldige stad die druk wordt bezocht door vele toeristen. Je kunt hier heerlijk winkelen als je daar van houd en daarnaast is het ook echt een stad waar je tot rust kunt komen. Dit komt omdat het precies goed gelegen is in de natuur en daarom vinden vele mensen het ook echt een place to be als ze op vakantie zijn in de streek. De stad kan worden bereikt tijdens het berg beklimmen. Als je met je kinderen op reis bent, dan is het wellicht niet handig om dit soort tochten te doen in verband met hun veiligheid en uithoudingsvermogen. Je kunt er daarvoor in de plaats voor kiezen om gebruik te maken van de kabelbaan. Door dit te doen is het avontuur voor je kinderen ook helemaal compleet. De afstand naar de stad toe is niet meer dan 1 uur en een kwartier vanuit het kamp.

Lekker genieten op het kamp.

Het is de hoogste tijd om lekker te gaan genieten op het kamp en met betrekking tot dit heerlijke zomerse vooruitzicht, kan er wel worden gesteld dat je bij dit kamp
precies aan het goede adres bent om lekker te gaan genieten. Hier heb je namelijk niet alleen een goede accommodatie maar kun je er ook heerlijk genieten van het eten. Met de natuur om je heen, met de heerlijke zomerse zon en je eigen gezelschap die met je mee is, kan het haast niet anders zijn dan dat je heerlijk gaat genieten. Kijk dus snel naar de mogelijkheden die er zijn en boek!