Rafting sur l'Isère
Rafting en Savoie au départ de Aime La Plagne

Raften

Een familie- of vriendschappelijke activiteit in de Alpen

De raftingbases liggen in de buurt van Aime, ongeveer 45 minuten van onze camping in Savoie. In het hart van deze prachtige berglandschappen in de vallei van de Tarentaise in de Alpen, zult u voor een halve dag of een dag van sterke sensatie op het bed van Isère ontsnappen. Deze rivier biedt een scala aan sensaties en memorabele herinneringen voor alle smaken en voor alle leeftijden!

Familie (de activiteit staat open voor iedereen vanaf 8 jaar mits je weet hoe je moet zwemmen) of vrienden om in een moment van sterke vriendelijkheid te eindigen, je zult genieten van deze activiteit en vol herinneringen terugkomen.

Deze cursussen bieden een interessante afwisseling tussen rustig weer om het landschap van bergen en stroomversnellingen te bewonderen, min of meer belangrijk om plezier te hebben in alle veiligheid. Familie moment in perspectief.

Centron Gorge.

Voor beginners, kom en ontdek de activiteit van raften en proef de eerste koude rillingen van het witte water tijdens een escapade van ongeveer 1 uur die u zal toestaan ​​om u kennis te laten maken met deze activiteit in het hart van de bergen van Tarentaise.


Deze cursus is toegankelijk voor iedereen die meer dan 8 jaar oud kan zwemmen. Plan goed op jerseys en handdoeken.

Volledige afdaling van Bourg Saint Maurice naar Aime (ongeveer 16 km).

Tijdens deze afdaling, mengtijd van contemplatie en snel meer of minder sterk, zul je genieten van de geneugten van deze geweldige nautische activiteit. Deze rafting-afdaling is toegankelijk voor iedereen die meer dan 12 jaar oud kan zwemmen.

Uiteraard informeren wij u graag over deze activiteit bij de receptie van de camping tijdens uw verblijf, aarzel niet om ons te vragen voor advies tijdens uw verblijf in Savoie.