Camping in de savoie

Een zeer goed gelegen camping in de Savoie.

Onze camping du lac de Carouge ligt in de Savoie, op 23 km van Chambéry en Albertville in de Combe de Savoie. Het duurt minder dan een half uur om deze twee steden te bereiken. Je zult in Chambery kunnen bezoeken: de plaats met de olifanten en het historische centrum van schoonheid en in Albertville, het Olympische centrum met het stadion dat de Olympische Spelen in 1992 had verwelkomd.

Gelegen aan de rand van het meer van Carouge, naast de rivier de Isère bieden wij onze vakantiegangers een rustige plek voor hun vakantie in ons departement, Savoie. We zijn ideaal gelegen om het departement Savoie te bezoeken, maar ook de hele regio Rhône-Alpes. Je zult ook heel dicht bij steden als Aix Les Bains, Annecy, Grenoble en zelfs iets verder van Lyon zijn.

Op dezelfde manier kunt u historische plaatsen zoals het kasteel van Miolans direct in St Pierre d'Albigny, of de torens van Chignin, de kathedraal van Myans of de abdij van Hautecombe ontdekken.

Chateau de Miolans à Saint Pierre d'AlbignyChateau de Miolans vue de vallée

Voor liefhebbers van bergen en grandioze landschappen, bevindt u zich aan de voet van het massief van Bauges en bij de ingang van de Tarentaise-vallei en Maurienne. Eindelijk biedt het Mont Blanc-massief je Chamonix aan, dat op minder dan een uur en vijftien van de camping ligt.