Familiecamping Savoie Lac de Carouge

Breng een gezinsvakantie door op de camping Carouge Lake in Savoie.

Ideale camping aan het meer om uw familie op vakantie te verwelkomen.

Bent u een gezin op zoek naar een vakantieplek voor een geweldig verblijf? Volgens jou is het welzijn van je kinderen op vakantie het belangrijkst voor jou? Zoek niet verder, je bent op de juiste plek. Inderdaad, zowel binnen onze camping in de Savoie in St. Peter Albigny in de directe omgeving, vindt u een scala aan activiteiten en diensten voor al uw gezin (groot of klein ).

Om de mooiste verblijf door te brengen met uw familie, geef uw kinderen of tieners vakantie omdat ze nooit hebben gehad: een sportieve vakantie met activiteiten zoals canyoning, raften, via ferrata of op de fiets, ontspannende vakantie aan het meer of het zwembad dat wij aanbieden, een leerrijke vakantie ook met bezoeken aan nabijgelegen steden met hun musea of ​​hun historische plaatsen in de Savoie. Dit alles temidden van prachtige landschappen van bergen, groene vallei of over verschillende meren en gevarieerd als elke andere van de camping van Lake Carouge in St Pierre d'Albigny.

Wij nodigen u dan uit om samen te komen voor een drankje aan onze bar om een ​​van onze cocktails te drinken, met of zonder alcohol en te genieten van de late namiddag of vroege avond.

We bieden ook gezinsvriendelijk entertainment met onze gastheer. Altijd in het voorstel, nooit in de verplichting, stellen wij u Mini Club voor voor de kinderen, gezellige avonden in familie met typisch Savoyaardse maaltijden, Karaoke, Mini Disco, Lotto, Toernooien van sport. Kinderen zullen ook genieten van de activiteiten op de camping, zoals de speeltuin voor de kleintjes, de pingpongtafels, het volleybal- en basketbalveld en de minivoetbalkooien.

Neem de tijd om samen met uw familie op onze familiecamping in de bergen te verblijven.

Kies voor een gezinsvakantie in de Savoie. Bewonder de prachtige landschappen van Savoye en laat je kinderen kennis maken met deze prachtige regio. We verwelkomen u en uw gezin op onze camping in het hart van de Combe de Savoie.

Ga een uur, een halve dag of zelfs een dag wandelen met je kinderen, het grondgebied van de Savoie staat vol met ballads die voor iedereen toegankelijk zijn, inclusief kinderen van jongs af aan. Wij staan ​​tot uw beschikking om u meer informatie te geven over de dag van uw bezoek.