Camping Savoie Lake Carouge - romantische paarvakanties

Een verblijf voor een stel op onze camping in Savoie: ontspan met uw geliefde.

Camping Alpen Voordelen om te ontspannen met een stelAls u uw andere helft wilt ontmoeten, profiteer dan van onze camping in de Savoie in het hart van de bergen om uw volgende paar vakantie door te brengen en een rustige natuur en prachtige landschappen van de Alpen te overwegen.

Onze nieuwe koppelbungalow zal u helpen uzelf te vinden in deze groene omgeving en tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Natuurlijk kunnen we ook stacaravans, tentbungalows of staanplaatsen aanbieden.

Op onze camping in Savoie kunt u genieten van geweldige tarieven om het meeste uit onze regio te halen.

Kies een vakantie in paren in de Alpen.

Ontdek onze bevoorrechte locatie in de Alpen om de landschappen, de gastronomie en het terroir te ontdekken en geniet van uw volgende vakantie. Savoy biedt de bezoeker een prachtige omgeving, betoverende maar ook mythische landschappen en een indrukwekkende terugkeer naar de natuur. Op een van onze vele schaduwrijke plaatsen of in een van onze vele soorten verhuur (chalets, stacaravan of bungalow), geniet u van een ontspannen verblijf ver van uw dagelijkse leven. Op onze camping van 3 hectare groen in het hart van de Combe van Savoye in een natuurlijke omgeving uniek in Europa en Frankrijk.

Geniet bovendien van de minimumprijs voor onze accommodaties gereserveerd voor stellen, ons kleine huisje Némo gereserveerd voor stellen. Vind jezelf in deze kleine vakantiewoning, je zult je thuis voelen en genieten van deze prachtige voordelen.Zonsondergangfoto van paar bij het meer

Een verhuur ook geschikt voor koppels met een baby.

Met zijn kleine oprit kunt u heel gemakkelijk op de kinderwagen op het prachtige terras rijden. Bovendien kunt u met de ruimte in de woonkamer eenvoudig een bed naast uw bed plaatsen. Eindelijk, in de grote badkamer, kunt u uw klein stukje kool verwennen om hem een ​​goed gevoel te geven.